Over ons

Welkom bij Huisdierheld, jouw vertrouwde online bron voor alles wat met huisdieren te maken heeft. Wij zijn een enthousiast team van dierenvrienden die hun passie delen door informatieve en hartverwarmende artikelen te schrijven over onze geliefde viervoetige en gevederde vrienden. Ons team bestaat uit Jeroen, Lisette, Ruben en onze nieuwste aanwinst, Emma.

Jeroen

Hoi, ik ben Jeroen, de trotse eigenaar van een levendige Labrador genaamd Max. Mijn liefde voor honden is eindeloos en ik geniet ervan om mijn kennis en ervaringen te delen met de lezers van Huisdierheld. Of het nu gaat om trainingstips, gezondheidsadvies of de nieuwste hondenspeeltjes, ik deel graag alles wat ik weet over onze trouwe viervoeters

Lisette

Mijn naam is Lisette en ik woon samen met mijn twee pluizige Ragdolls, Luna en Stella. Katten zijn fascinerende wezens en ik ben elke dag weer verbaasd over hun intelligentie en vindingrijkheid. Bij Huisdierheld schrijf ik over alles wat je moet weten om jouw katachtige vriend gelukkig en gezond te houden. Van voedingstips tot gedragsadvies, ik bespreek het allemaal!

Emma

Hallo allemaal, ik ben Emma en ik ben dol op knaagdieren! Thuis heb ik drie schattige cavia’s genaamd Pip, Mop en Dop. De wereld van knaagdieren is verrassend groot en er is zoveel te leren en te delen. Ik schrijf voor Huisdierheld om anderen te helpen de beste zorg te bieden aan hun kleine knagende vriendjes.

Ruben

Ik ben Ruben, een fervent vogelliefhebber en de trotse eigenaar van een kleurrijke parkiet genaamd Kiwi. Vogels zijn betoverend en hun gedrag en geluiden brengen leven in mijn huis. Bij Huisdierheld deel ik mijn passie voor vogels door te schrijven over hun verzorging, gedrag en de vreugde die ze in onze levens brengen. Samen leren we meer over onze gevederde vrienden en hoe we ze het beste kunnen verzorgen.