carocroc puppy

CaroCroc Puppy Voeding voor een Gezonde Start

Welkom bij CaroCroc, de specialist in gezonde voeding voor puppy’s. Wij begrijpen dat het voeden van je puppy een belangrijke verantwoordelijkheid is. Daarom bieden wij CaroCroc Puppy voeding, speciaal ontwikkeld om jouw puppy een gezonde start te geven. Met onze hoogwaardige ingrediënten en uitgebalanceerde samenstelling zorgen wij ervoor dat jouw puppy alle voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor een optimale groei en ontwikkeling.

Of je nu een pup hebt van een klein, middelgroot of groot ras, CaroCroc heeft de juiste voeding voor jouw hondje. De CaroCroc puppy brokken kunnen al vanaf 4 weken gevoerd worden en zijn speciaal afgestemd op de verschillende ontwikkelingsfasen van je puppy. Zo kun je er zeker van zijn dat je jouw pup altijd de juiste voeding geeft.

Met CaroCroc Puppy voeding geef je jouw puppy niet alleen een gezonde start, maar ook een goede basis voor de toekomst. Onze voeding is rijk aan essentiële voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde huid- en vachtconditie, een sterke weerstand en een goede spijsvertering. Geef je puppy de beste voeding en zie hoe hij opgroeit tot een sterke en gezonde volwassen hond.

Begin vandaag nog met CaroCroc Puppy voeding en geef je puppy de gezonde start die hij verdient!

Belangrijke punten om te onthouden

 • CaroCroc Puppy voeding is geschikt voor puppy’s vanaf 4 weken oud.
 • De voedingsbehoeften van puppy’s verschillen op basis van hun ras en leeftijd.
 • Onze voeding bevat hoogwaardige ingrediënten die bijdragen aan een gezonde start.
 • Geef je puppy minimaal twee keer per dag voeding en zorg altijd voor vers en schoon drinkwater.
 • Overstappen naar volwassen voeding moet geleidelijk gebeuren, volg hiervoor ons voedingsschema.

Tips voor het voeren van je jonge hond

Als jonge hondenbezitter is het belangrijk om je puppy de juiste voeding te geven voor een gezonde start. Hier zijn enkele handige tips om je te helpen bij het voeren van je jonge hond:

 1. Voer je puppy vanaf de 4e levensweek met CaroCroc Puppy. CaroCroc Puppy is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van groeiende puppy’s, met de juiste balans van voedingsstoffen die essentieel zijn voor hun gezondheid en ontwikkeling.
 2. Geef je puppy minimaal twee keer per dag brokken. Puppy’s hebben regelmatige maaltijden nodig om hun energieniveau op peil te houden en een gezonde groei te ondersteunen. Door je puppy minimaal twee keer per dag te voeren, zorg je ervoor dat hij de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.
 3. Kun je eten aan de start stimuleren door de brokjes vochtig te maken met lauwwarm water. Sommige puppy’s hebben wat extra stimulans nodig om te beginnen met eten. Je kunt de brokjes van CaroCroc Puppy vochtig maken met lauwwarm water om de geur en smaak te versterken. Als je puppy goed eet, kun je de brokken droog aanbieden.
 4. Als je pup zijn voer na 15 minuten nog niet op heeft, zet de voerbak dan weg en probeer het later nogmaals. Het kan zijn dat je puppy even tijd nodig heeft om aan zijn voer te wennen. Als hij zijn voer na 15 minuten nog niet heeft opgegeten, kun je de voerbak weghalen en het later opnieuw proberen. Forceer je puppy niet om te eten, want dat kan leiden tot voedingsproblemen.

Voerschema CaroCroc Puppy

In bovenstaand voerschema lees je het dagelijkse voeradvies voor je puppy af. Het is belangrijk om deze hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag te verdelen. Het voerschema is gebaseerd op gemiddelden, maar het is essentieel om de conditie van je hond in de gaten te houden en de hoeveelheid voer indien nodig aan te passen. Zorg er altijd voor dat je puppy toegang heeft tot vers en schoon drinkwater.

Voerschema CaroCroc Puppy

LeeftijdVoerhoeveelheid per dag (gram)
4 – 5 weken30 – 80
6 – 7 weken70 – 120
8 – 9 weken110 – 160
10 – 11 weken140 – 190
12 – 15 weken170 – 220
16 – 19 weken210 – 250
20 – 24 weken240 – 280
5 – 6 maanden240 – 270

Merk op: Deze voerhoeveelheden zijn richtlijnen en kunnen variëren afhankelijk van de activiteit, groei en metabolisme van je puppy. Hou dus altijd de conditie van je hond goed in de gaten en pas het voerschema indien nodig aan.

Samenstelling CaroCroc puppy brokken

Benieuwd naar wat er in CaroCroc puppy brokken zit? Hier is de volledige samenstelling:

Ingrediënten
Gevogelte
Dierlijk eiwitextract
Rijst
Maïs
Tarwe
Dierlijk vet
Gerst
Bietenpulp
Gehydrolyseerde kippenlever
Tarwegries
Rijstzemelen
Gist
Mineralen
Maïsgluten
Lijnzaadolie

CaroCroc puppy brokken zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten om ervoor te zorgen dat je puppy alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft voor een gezonde groei en ontwikkeling. Het gevogelte en dierlijk eiwitextract zorgen voor een goede bron van eiwitten, terwijl de rijst, maïs en tarwe een bron van energie en koolhydraten zijn. Het dierlijk vet draagt bij aan de smaak en de gerst, bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, tarwegries, rijstzemelen, gist, mineralen, maïsgluten en lijnzaadolie zorgen voor een gebalanceerd dieet.

Analytische bestanddelen

De analytische bestanddelen van CaroCroc puppy brokken zijn essentiële voedingsstoffen die de gezondheid en ontwikkeling van je puppy ondersteunen. Deze analytische bestanddelen zorgen voor een uitgebalanceerd dieet en dragen bij aan de vitaliteit en groei van je puppy.

De analytische bestanddelen in CaroCroc puppy brokken omvatten:

 • Ruw eiwit (28%): Dit helpt bij de opbouw en het herstel van spieren en weefsels en draagt bij aan de groei van je puppy.
 • Ruw vet (18%): Dit levert energetische waarde en helpt bij de opname van vetoplosbare vitaminen. Het ondersteunt ook een gezonde huid en vacht.
 • Ruwe celstof (2,4%): Dit bevordert een gezonde spijsvertering en darmwerking.
 • Ruwe as (5,8%): Dit is een maat voor mineralen, zoals calcium, fosfor en magnesium, die belangrijk zijn voor de ontwikkeling van botten en tanden van je puppy.
 • Vocht (10%): Dit is het percentage water in de brokken en speelt een rol bij de hydratatie van je puppy.
 • Calcium (1,2%): Dit is essentieel voor de ontwikkeling en versterking van botten en tanden van je puppy.
 • Fosfor (0,9%): Dit werkt samen met calcium en is belangrijk voor een gezonde botontwikkeling.

Deze analytische bestanddelen zijn zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van opgroeiende puppy’s, waardoor CaroCroc puppy brokken een uitstekende keuze zijn voor een gezonde start.

Analytische bestanddelenPercentage
Ruw eiwit28%
Ruw vet18%
Ruwe celstof2,4%
Ruwe as5,8%
Vocht10%
Calcium1,2%
Fosfor0,9%

CaroCroc Puppy draagt bij aan een gezonde start

CaroCroc Puppy voeding is speciaal samengesteld om je puppy een gezonde start te geven. Met de juiste voedingsstoffen en een optimale verhouding omega-3 en -6 vetzuren draagt CaroCroc Puppy bij aan een gezonde huid- en vachtconditie. Een gezonde huid en vacht zijn essentieel voor het welzijn van je puppy.

Gist en vitamine E in CaroCroc Puppy voeding ondersteunen ook de weerstand van je puppy. Een goede weerstand zorgt ervoor dat je puppy beter bestand is tegen ziektes en infecties. Daarnaast zijn de brokken licht verteerbaar, waardoor je puppy alle benodigde voedingsstoffen goed kan opnemen. Dit draagt bij aan een optimale groei en ontwikkeling.

Belangrijke voordelen van CaroCroc Puppy voeding:

 • Gezonde huid- en vachtconditie
 • Verhoogde weerstand tegen ziektes en infecties
 • Licht verteerbaar voor een optimale opname van voedingsstoffen

Met CaroCroc Puppy voeding geef je je puppy de beste start! Zorg ervoor dat je ook de voedingsschema’s volgt om ervoor te zorgen dat je puppy de juiste hoeveelheid voeding krijgt. Een gezonde start legt de basis voor een gezond en gelukkig leven voor je puppy.

VoordelenCaroCroc Puppy
Gezonde huid en vachtJa
Verhoogde weerstandJa
Licht verteerbaarJa

Blijf je puppy gezond en voed hem met CaroCroc Puppy voeding voor een gezonde start!

Gebruiksinstructies

Om je puppy een gezonde start te geven, is het belangrijk om de juiste voeding te kiezen en deze op de juiste manier te gebruiken. Hier zijn de gebruiksinstructies voor CaroCroc Puppy:

 1. Vanaf 4 weken mogen de CaroCroc Puppy brokken gevoerd worden.
 2. De ontwikkelingsfase van een pup duurt tot 10 maanden voor pups van kleine rassen.
 3. Voor pups van middelgrote rassen is het aanbevolen om CaroCroc Puppy brokken te geven tot 5 maanden.
 4. Na 5 maanden kun je geleidelijk overstappen naar CaroCroc Puppy Large brokken.
 5. Pups van grote rassen kunnen starten met CaroCroc Puppy Large brokken vanaf 4 weken.

Voor een gezonde groei van je puppy is het belangrijk om het juiste voer te kiezen op basis van zijn ras en leeftijd. Met CaroCroc Puppy geef je jouw puppy de beste voeding voor een gezonde start!

CaroCroc Puppy

Voor gedetailleerde voerschema’s en meer informatie over CaroCroc Puppy, raadpleeg de verpakking of neem contact op met een dierenarts.

Voerschema CaroCroc Puppy Large

Bij CaroCroc begrijpen we dat een gezonde voeding essentieel is voor de groei en ontwikkeling van je puppy. Daarom hebben wij een voerschema opgesteld dat specifiek is afgestemd op CaroCroc Puppy Large. Dit voerschema helpt je om de juiste hoeveelheid voeding voor je puppy te bepalen, zodat hij alle voedingsstoffen binnenkrijgt die hij nodig heeft voor een gezonde groei.

Leeftijd van je puppyDagelijkse hoeveelheid voer
4-5 maanden260-315 gram
6-8 maanden295-375 gram
9-12 maanden315-375 gram
13-15 maanden280-345 gram

Het voerschema geeft een indicatie van de dagelijkse hoeveelheid voer voor je CaroCroc Puppy Large. Het is belangrijk om deze hoeveelheid over twee of meer maaltijden per dag te verdelen. Op deze manier kan je puppy de voeding goed verteren en profiteren van een constante energievoorziening gedurende de dag.

Houd er rekening mee dat elk puppy uniek is en de voedingsbehoefte kan variëren. Het is belangrijk om de conditie van je hond goed in de gaten te houden en de hoeveelheid voer zo nodig aan te passen. Zorg altijd voor vers en schoon drinkwater, zodat je puppy voldoende gehydrateerd blijft.

Met het voerschema voor CaroCroc Puppy Large geef je je puppy de juiste voeding voor een gezonde start. De gebalanceerde samenstelling van CaroCroc ondersteunt de groei en ontwikkeling van je puppy, zodat hij opgroeit tot een sterke en gezonde volwassen hond.

Geleidelijk overschakelen naar volwassen voer

Naarmate je puppy groeit, zal het op een gegeven moment tijd zijn om over te schakelen naar volwassen voer. Het geleidelijk introduceren van het nieuwe voer is belangrijk om mogelijke spijsverteringsproblemen te voorkomen. Je kunt dit doen door het mengen van zowel puppy voeding als volwassen voer. Volg hiervoor een eenvoudig schema waarbij je steeds meer nieuw voer toevoegt en minder van het huidige voer geeft. Op deze manier kan de spijsvertering van je puppy wennen aan het nieuwe voer en zal de overstap soepel verlopen.

Hier is een voorbeeldschema dat je kunt volgen:

 1. Week 1: Meng 25% volwassen voer met 75% puppy voeding.
 2. Week 2: Meng 50% volwassen voer met 50% puppy voeding.
 3. Week 3: Meng 75% volwassen voer met 25% puppy voeding.
 4. Week 4: Geef volledig volwassen voer.

Het is belangrijk om de reactie van je puppy tijdens deze overgangsperiode in de gaten te houden. Let op eventuele veranderingen in de ontlasting of het gedrag van je puppy. Als er problemen optreden, kun je ervoor kiezen om de overgang naar volwassen voer nog langzamer te laten verlopen. Het kan ook nuttig zijn om advies in te winnen bij een dierenarts.

volwassen voer

Zorg er altijd voor dat je de voedingsbehoeften van je puppy in de gaten houdt en pas de hoeveelheden dienovereenkomstig aan. Een evenwichtige voeding tijdens deze overgangsfase is essentieel voor de gezondheid en het welzijn van je puppy.

Conclusie

CaroCroc Puppy voeding zorgt voor een gezonde start van je puppy. Met een gebalanceerde samenstelling en voerschema’s die speciaal zijn ontwikkeld voor verschillende rasgroottes, biedt CaroCroc de beste voeding voor een gezonde groei.

Of je nu een pup hebt van een klein, middelgroot of groot ras, CaroCroc heeft de juiste voeding voor elke fase van de ontwikkeling. Met onze puppy brokken kunnen pups vanaf 4 weken al beginnen aan een gezond dieet. Kleine rassen blijven CaroCroc Puppy voeding eten tot 10 maanden, terwijl middelgrote rassen na 5 maanden kunnen overstappen naar CaroCroc Puppy Large. Voor grote rassen is er CaroCroc Puppy Large, speciaal samengesteld voor pups tot 15 maanden.

CaroCroc Puppy voeding bevat alles wat je puppy nodig heeft voor een gezonde groei. Onze brokken bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals gevogelte, rijst, tarwe en vitamine E. De brokken zijn licht verteerbaar en ondersteunen de weerstand en huid- en vachtconditie van je puppy. Met CaroCroc geef je je pup de beste basis voor een gezond en gelukkig leven.

Geef je puppy een gezonde start met CaroCroc Puppy voeding. Kies voor kwaliteit, gebalanceerde voeding en de beste zorg voor je trouwe viervoeter. CaroCroc helpt je puppy te groeien tot een sterke en gezonde volwassen hond.

Veelgestelde vragen

Kan ik CaroCroc Puppy voeding aan mijn hondje geven vanaf 4 weken?

Ja, CaroCroc Puppy voeding kan vanaf 4 weken aan je hondje gevoerd worden.

Hoe vaak moet ik mijn puppy voeren?

Het wordt aanbevolen om je puppy minimaal twee keer per dag brokken te geven.

Wat als mijn puppy niet direct zijn voer opeet?

Als je pup zijn voer na 15 minuten niet heeft opgegeten, zet de voerbak dan weg en probeer het later nogmaals.

Hoeveel voeding moet ik mijn puppy geven?

Het voerschema geeft de dagelijkse voerhoeveelheid aan, verdeel deze hoeveelheid over twee of meer maaltijden per dag. Pas de hoeveelheid voer eventueel aan op basis van de conditie van je hond.

Wat zit er in CaroCroc puppy brokken?

CaroCroc puppy brokken bestaan uit gevogelte, dierlijk eiwitextract, rijst, maïs, tarwe, dierlijk vet, gerst, bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, tarwegries, rijstzemelen, gist, mineralen, maïsgluten en lijnzaadolie.

Hoe draagt CaroCroc Puppy bij aan een gezonde start?

CaroCroc Puppy voeding ondersteunt de gezondheid van de huid en vacht door de optimale verhouding omega-3 en -6 vetzuren. Daarnaast ondersteunen gist en vitamine E de weerstand van je puppy en zijn de brokken licht verteerbaar.

Picture of Jeroen
Jeroen

Welkom op huisdierheld.nl, het platform waar ik mijn liefde voor honden met jullie deel. Met twee trouwe viervoeters aan mijn zijde, ontdek ik dagelijks de vreugde en het gezelschap dat deze prachtige dieren bieden. Of het nu gaat om trainingstips, gezondheidszorg, voeding of de beste hondenwandelingen - ik voorzie je graag van handige adviezen.

Hondennamen generator
Hondennaam Generator
Loading...
Gerelateerde artikelen
Beste y-tuig hond 2024: Top keuzes voor je viervoeter
Wat kost een hondenverzekering in Nederland?
Help ik heb een agressieve hond | Gedragsproblemen
Alles wat je moet weten over gevaarlijke honden in Nederland